YAYINA BURADAN BAŞLADIK



Bismillah deyip, yayınımıza Ankaranın olmazsa olmazlarından, manevi büyüğümüz Hacı Bayram Veli Hz.lerini ziyaretimizde çektiğimiz görüntülerle başladık. Cenabı Allah manevi desteğine bu Mühim Zatı vesile eder inşallah.
  
Tarihi camiye bitişik durumdaki Roma kalıntıları da hala ayakta kalmayı başarabilmiş durumda. Bu durum, ecdadımızın da tarihe ve hatıraya ne kadar müsamahalı olduklarının çok mühim göstergelerinden birisi olarak ispatı vücut ediyor. 

Yayına başladık ancak bir çok eksiğimiz olduğunun da farkındayız. Henüz emekleme döneminde bile değiliz. İçerik çeşitliliği ve teknik düzenlemeler henüz çok yetersiz. Fakat atalarımızın "Kervan Yolda Düzülür" sözünü de bu hususta kendimize rehber eyledik ve acele de olsa yola çıkmış bulunduk. İlgi çekici konular kafamda bir hayli var. Zamanla bunlar tamamlanacak ve bir çok kişinin ilgi ile takip edebileceği bir vaziyet alacağından da kuşkum yok. 

Tabii birazda sizlerin katkısı ve desteği ile oluşacak bu durum: çünkü çoğul ifadeyle hitap ettiğime bakmayın (biraz uslup meselesi galiba) bloğu şimdilik tek kişi hazırlıyorum. Katkısı olabilecek herkesin düşüncesini yayınlayacağım. Yayınlamış olmak o fikre aynen katıldığımı göstermez. Yeterki küfür, hakaret, aşağılama ve kanunen suç sayılan içerikler olmasın. Görüşmek dileği ile ...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAMSUNDAN GELEN YİĞİT