SAMSUNDAN GELEN YİĞİT

Sıradan, basit bir yürüyüş değil bu. Bilinen hali ile Ötüken den başlayıp Ergenekonu aşan, Horasanda demlenip, Malazgirt te coşkunlaşan, Söğütte yenilenen, Çanakkalede kefenlenmek istenirken, Samsunda yeniden coşan kutlu
bir ilerleyişin adıdır "Ankara Rüzgarı" 
Çoktandır niyetlenip de bir türlü başlayamadığım internet medyacılığına minik bir adım atmayı hem 19 Mayıs, hem Cuma günü gibi bir kutsi bir zaman dilimine nasip ettiği için Cenab_ı Mevla Hazretlerine sonsuz şükürler olsun. 
Türk milleti ve Aziz Atamız Milli Egemenliğin temsil merkezini Ankara olarak belirlemiş ve Milli Egemenliğin hiçbir kişiye, kuruma yada zümreye devredilemeyeceğini bütün cihana deklare etmişlerdir. Milli Egemenliğin temsil yeri TBMM dir. Milletin seçimle görev verdiği Milletvekilleri ve bu Meclisin etkin olduğu Hükümetler de Milli Egemenlik şuuru ile hareket etmek zorundadır. Hiç bir merci kendisine görev tevdi eden Türk Milletine üstünlük taslayamaz.

 Efendim yakın geçmişte falanca zihniyet Türk Milletini  hor ve hakir görüyorlardı. "Eee Şimdi çeşitli yöntemlerle fırsat bize de geçti, onlara şimdi günlerini gösteririz" gibi, adaletsiz, cahilce, basit, sığ, ilkel, kaba ve ayrıştırıcı yaklaşımları kabul etmek mümkün değildir. Hiç bir yanlış bir başka yanlışın  gerekçesi olamaz. Dört yanlış bir doğruyu götürebilir, ancak hiç bir zaman dört yanlış bir doğru etmez.

 Kurtuluş savaşımızda, hain ve alçak 15 Temmuz Girişiminde, ve geçmişte yaşanan daha nice badirelere karşı Türk Milletinin tüm unsurları topyekün mukavemet etmişlerdir. Şimdi en zor günlerinde bile birlik ve bütünlüğünü bozmayan Türk Milletini, basit ve kişisel politik hesapları adına birbirine düşürmeye, ayrıştırmaya, yaftalamaya kimsenin hakkı da yoktur, haddi de olmamalıdır. Bu konuda söylenecek daha çok şey olmasına rağmen kimsenin sabır ve tahammül sınırlarını zorlamamak adına şimdilik bu kadarla yetinelim.



Yeri gelmişken bütün Türk Vatandaşlarının 19 Mayıs Ulusal Egemenlik Bayramını da kutlar;
Mustafa Kemal Atatürk le birlikte Ulusal Egemenliğimiz için savaşan tüm şehit ve gazilerimiz için de Yüce Allahtan rahmet dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YAYINA BURADAN BAŞLADIK